Miercuri, 29.01.2020, la sediul FEFS, str. Brestei, nr.156, in Aula “Corneliu Andrei Stroe“ a avut loc Conferinţa de Finalizare a Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţilor de Educație Fizică și Sport, Științe Sociale și Drept.

Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a fost implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea competentelor profesionale ale studentilor Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept din cadrul Universitatii din Craiova in vederea cresterii numarului de studenti care-si gasesc un loc de munca la finalizarea studiilor. Proiectul faciliteaza dezvoltarea aptitudinilor de munca ale studentilor in cadrul stagiilor de practica, orientarea lor in cariera si promovarea parteneriatelor ce faciliteaza tranzitia de la scoala la viata activa. Grupul tinta a fost alcatuit din 250 de studenti (230 din Facultatea de Educatie Fizica si Sport, 10 studenti la Stiinte Sociale si 10 studenti la Drept).

În cadrul conferinței de incheiere a proiectului au fost evidențiate atât obiectivele proiectului și rezultatele obținute cât și gradul de realizare al indicatorilor.

Mai jos se regasesc cateva instantanee de la eveniment:

Share: