Conducerea Universităţii din Craiova împreună cu echipa de implementare vă invită Miercuri, 29.01.2020, la Conferinţa de Finalizare a Proiectului .

Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a fost implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea competentelor profesionale ale studentilor Facultatilor de Educatie Fizica si Sport, Stiinte Sociale si Drept din cadrul Universitatii din Craiova in vederea cresterii numarului de studenti care-si gasesc un loc de munca la finalizarea studiilor. Proiectul faciliteaza dezvoltarea aptitudinilor de munca ale studentilor in cadrul stagiilor de practica, orientarea lor in cariera si promovarea parteneriatelor ce faciliteaza tranzitia de la scoala la viata activa. Grupul tinta a fost alcatuit din 250 de studenti (230 din Facultatea de Educatie Fizica si Sport, 10 studenti la Stiinte Sociale si 10 studenti la Drept).

În cadrul conferinței de incheiere a proiectului vor fi evidențiate atât obiectivele proiectului și rezultatele obținute cât și gradul de realizare al indicatorilor.

Share: